Wilmod Heating & Systems – Het Juiste Element; Kuwatec B.V. voor al uw tempereertoepassingen

U vindt ons op de KUNSTSTOFFENBEURS standnr. 200

Uw bedrijf zal het best renderen wanneer het gehele productieproces vlekkeloos verloopt. Daarvoor creëert u intern de juiste voorwaarden, kneedt u uw team en beheert u uw productielocatie en machinepark zodat u succesvol kunt opereren.

Daar heeft u leveranciers bij nodig die altijd stipt op tijd en de juiste kwaliteit leveren. U moet op uw leverancier kunnen bouwen en er blindelings op kunnen vertrouwen dat hij flexibel en adequaat op zowel doorlopende als nieuwe wensen en behoeften kan inspelen.

Wij zijn zo’n leverancier; dynamisch, ervaren én flexibel. Met een enthousiast team bedienen we u op maat. Van standaard producten, uit voorraad leverbaar, tot specialistisch maatwerk.
We weten daarbij als geen ander wat we verkopen. En we zorgen ervoor dat we even goed weten aan wie we het verkopen. Dat verzekert u er namelijk van dat u altijd het juiste en beste product in huis krijgt. Snelle en vriendelijke service, daar draait het bij ons om, zodat u met een goed gevoel weer verder kunt.

Monteur gezocht voor Kuwatec! In verband met uitbreiding zoeken we een gekwalificeerde monteur! Kom jij ons enthousiaste team versterken? Bel ons op 079-3461919 of bezoek onze stand nr. 200 op de KUNSTSTOFFENBEURS!

Wij staan graag tot uw beschikking en nodigen u uit om onze know-how, producten en service, als efficiënte en constante succesfactoren voor uw bedrijf in te passen.

Maak uw afspraak voor op de KUNSTSTOFFENBEURS op 15 of 16 september, Brabanthallen Den Bosch stand nr. 200, telefonisch 079-3461919 of via QR.

Neem gerust contact op, we helpen u graag!