Week van de Productiviteit – Productiviteitsverbetering bedrijven blijft, ondanks goede bedoelingen, vaak uit

Productiviteitsverbeteringen blijven, ondanks dat binnen elk industrieel bedrijf er gericht aan wordt gewerkt, toch vaak beperkt. Om bedrijven hierbij te helpen, organiseert Teqnow van 1 tot en met 5 november a.s. ‘De Week van de Productiviteit’. Teqnow is hét platform van Koninklijke Metaalunie dat de aandacht voor en toepassing van toptechnologie in het industriële mkb vergroot en stimuleert.

Tijdens de week worden alle aspecten van productiviteit op een uitgebreide manier toegelicht, waardoor iedere deelnemer daar zelf gericht mee aan de slag kan. Er vinden dagelijks webinars over productiviteit plaats, die allemaal inzoomen op andere aspecten van productiviteit. Deze webinars zijn apart te volgen. Wel bouwen de webinars op elkaar voort, zodat het raadzaam is om de gehele cyclus van vijf webinars te volgen. De onderwerpen tijdens de vijf webinars zijn: de basis van productief produceren, machineproductiviteit, arbeidsproductiviteit, productiviteitskansen dankzij digitalisering en bedrijfsproductiviteit.

De webinars vinden van 1 t/m 5 november 2021 dagelijks plaats om 16.00 uur en duren tussen 1 en 1,5 uur. Tijdens het webinar is het mogelijk om vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen. Deelname aan de webinars is kosteloos. Wel wordt verwacht dat deelnemers zich eerst als Teqnow-deelnemer registreren op www.teqnow.nl. Deelname aan Teqnow is voor leden van Koninklijke Metaalunie gratis.

De presentatie wordt na afloop van het webinar ter beschikking gesteld aan de deelnemers.

Meer weten? Kijk op https://teqnow.nl/agenda/week-van-de-productiviteit/