Hoge kwaliteit tweedehands machines aangeboden op online veilingen van Industrial Auctions

Industrial Auctions organiseert online veilingen over heel Europa en verkoopt wereldwijd. Het bedrijf is gespecialiseerd in het veilen van machines voor de voedings- en drankenindustrie. Ze veilen losse machines maar ook gehele productielijnen of complete productielocaties. Maar waarom zou u een tweedehands machine kopen in plaats van een gloednieuwe machine? Er zijn verschillende voordelen aan het kopen van een tweedehands machine. Het eerste voordeel is dat de aanschaf van een tweedehands machine vaak goedkoper is dan de aanschaf van een nieuwe machine. Dit geeft u de mogelijkheid eigenaar te worden van een hoge kwaliteit machine van een gerenommeerd merk voor een lagere prijs. Daarnaast is een tweedehands machine sneller beschikbaar, de machine kan meestal al na een week na de veiling opgehaald worden. Een ander voordeel is dat de meeste complicaties die zich hebben voorgedaan al zijn gevonden, getest en verholpen.

In de tweede week van Mei organiseert Industrial Auctions de sluiting van de veiling in Werne (DE). Deze online veiling biedt machines en inventaris wegens stopzetting van de activiteiten van Fleischerei Mecke GmbH & Co. KG. Het aanbod bestaat uit honderden machines voor de voedings- en drankenindustrie zoals cutters, injectoren, slicers, rook- en kookkasten, clippers, en ovens. Verder organiseert Industrial Auctions ook veilingen in Vierpolders (NL), Deurne (NL), Lamerdingen (DE), Knetzgau (DE), Kapelle (NL), Boxtel (NL) en Anzegem (BE). Op deze veilingen wordt onder andere aangeboden: weeg- en verpakkingslijnen voor snacktomaatjes en uien, een Hiperbaric S.A. hogedrukpasteurisatiemachine (HPP) en een CFS dieptrekker. Bekijk de website www.Industrial-Auctions.com voor het gehele aanbod.

Op de website van Industrial Auctions vind je bij ieder kavel een uitgebreide beschrijving en diverse foto’s van de machine. Zo probeert Industrial Auctions de klant van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo transparant mogelijk te zijn. Dit doen ze ook door kijkdagen te organiseren waar de klant de mogelijkheid heeft de machines in het echt te inspecteren. Op deze dagen is het team van Industrial Auctions aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Heeft u interesse in een van deze veilingen of andere vragen voor Industrial Auctions? Bekijk de website www.Industrial-Auctions.com of neem gerust contact op met het bedrijf voor meer informatie. Daarnaast is het ook mogelijk het bedrijf te bezoeken op de IFFA in Frankfurt. Met veel enthousiasme zullen ze je ontvangen en alles vertellen over het bedrijf, hun werkwijze en het actuele aanbod. U kunt Industrial Auctions vinden in Hall 9.1, stand A67.