Traceer items op een efficiënte manier met RFID-labels

Brady Corporation kan de optimale RFID-labelingoplossing ontwerpen voor het traceren van items en voorraadbeheer, geschikt voor elk oppervlak. De personaliseringsmogelijkheden omvatten geselecteerde antennes, chips, optionele sensoren, labelmaterialen, kleefstoffen en bedrukkingen. Neem deel aan het webinar “Efficiënte voorraadcontroles met RFID-labels”. Registreer nu!

Een RFID-label op maat van uw omgeving

Brady maakt gebruik van al haar kennis en mogelijkheden om complexe industrieën te voorzien van unieke RFID-labelingoplossingen op maat van specifieke toepassingen en omgevingen. Personaliseerbare RFID-labelcomponenten omvatten RFID-antennes, chips, optionele sensoren, kleefstoffen, industrieel labelmateriaal, labelvorm en -kleur, voorbedrukking en voorprogrammering van labels. De hoge mate van personalisatie maakt aanpassing van het RFID-leesbereik mogelijk, evenals toepassingen die bestand zijn tegen wrijving, chemicaliën, olie of buitenlucht, en toepassingen op metalen of niet-metalen oppervlakken.

Gebruik de voordelen van RFID in elke industriële omgeving

Scan en identificeer of lokaliseer meerdere items tegelijk van een afstand, of één voor één in de directe omgeving. De voordelen van RFID zijn onder meer een grotere efficiëntie bij het ontvangen, verzamelen, laden en verzenden van goederen, in de productie, bij de assemblage, bij onderhoudswerkzaamheden en bij het traceren, controleren en verifiëren van voorraden. Met handscanners en strategisch geplaatste vaste scanners kan bijna elk item automatisch worden getraceerd.

Totaaloplossing

Brady kan een totaaloplossing bieden met RFID-printers en -scanners voor het printen en programmeren van gepersonaliseerde RFID-labels. Software kan worden geleverd en geïntegreerd om door RFID gestuurde processen te beheren, zoals nabijheidsdetectie, onderhoud of installatiebegeleiding, controle van zendingen, automatisering van vorkheftrucks in magazijnen of het eenvoudig tellen van items aan specifieke scannerpoorten.

 

Maak gebruik van de voordelen van RFID in uw industriële omgeving. Ontdek onze RFID-totaaloplossing >>

Mis het webinar “Efficiënte voorraadcontroles met RFID-labels” niet!

Complete voorraadcontroles in datacenters in een paar klikken vanaf een centrale locatie met RFID-labels en scanpoorten.

Datum: 15/06/2021, Tijdstip: 11:00 – 12:00

Agenda:

– print en breng vlot on-metal UHF RFID-labels aan op uw servers

– volg serverbewegingen met scanpoorten gekoppeld aan uw ERP-systeem

– verbeter onderhoud, inspecties en rapportering met NFC RFID-draadlabels

– installeer en onderhoud meer servers op een eenvoudige manier

– Uitdagingen voor datacenters

– Hoe kan Brady voldoen aan uw behoeften op het gebied van slimme RFID-labels?

– Toepassingen van RFID in datacenters

Reserveer uw plaats en ontdek hoe in het webinar!

Brady NV – www.brady.nl