Tele Radio presenteert nieuwe heupzender met groot kleurenscherm

De nieuwe SupraTEQ TW78 heupzender komt tegemoet aan de toenemende vraag naar een betere interactie bij de bediening van grote machines, installaties, hijskranen en voertuigen. Deze is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende mobiele en industriële hydraulieksector, waar de grootte van het scherm belangrijk is voor het tonen van gedetailleerde feedbackinformatie. De heupzender beschikt over een 4,3 inch groot kleurenscherm dat tevens vloeiender animaties biedt, met minder flikkering dankzij de dubbele buffering van het grafisch geheugen. De SupraTEQ is hiermee een aanvulling op het Tele Radio assortiment van heupzenders met een 2 inch kleurenscherm.

De zender is PLe/SIL3/CAT3 gecertificeerd, biedt maatwerkopties, werkt op de wereldwijde 2,4 GHz frequentie, is voorzien van Duplex-communicatie en heeft een IP65 beschermingsgraad.

 Voor de TW78 is een brede selectie aan ontvangers beschikbaar, met inbegrip van een bedrade/Harting-connector, digitale input en output, CAN/485, Modbus RTU, CAN Open/J1939. 

  • 4,3’’ groot kleurenscherm
  • Maatwerkopties
  • PLe/SIL3/CAT3 gecertificeerd
  • 2,4 GHz frequentie
  • Duplex-communicatie
  • Beschermingsgraad IP65
Diverse veiligheidsfuncties

Handig voor gebruik op donkere locaties is de ledverlichting in de grepen van de heupzender. Niet alleen de zender is hiermee goed zichtbaar, ook de gebruiker blijft goed in beeld. Het frontgedeelte bevat tevens ledverlichting die als ‘zaklampfunctie’ dient.

Waarschuwing en alarmterugkoppeling is ook mogelijk via vibratiefeedback.

Hoogste veiligheidsniveau

De zender is PLe gecertificeerd en uitermate geschikt voor werkzaamheden met een hoog veiligheidsrisico. Hierbij biedt de noodstopfunctie van het PLd/Cat3-niveau extra zekerheid.

Tele Radio certificeert haar systemen volgens de hoogste industrienormen om ervoor te zorgen dat alles onder de zwaarste omstandigheden blijft werken. Om het hoogste niveau van veiligheid te garanderen, worden de producten van Tele Radio onafhankelijk gekeurd door een geaccrediteerd testbureau. De certificaten kunnen altijd getoond worden wanneer u ze opvraagt. Als gebruiker moet u 100% kunnen vertrouwen op de veiligheid van Tele Radio producten!