Stimuleer het creatieve brein op Packaging Innovations

Hoe zorg je ervoor dat jouw verpakking over de toonbank vliegt? Op 17 & 18 november 2021 keert Packaging Innovations terug naar Taets Amsterdam. Het exclusieve marketing gedreven consumentenverpakkingsevent vindt dan twee dagen plaats in het hart van de creatieve industrie. Ben jij op zoek naar verpakkingsoplossingen om jouw verpakkingen uniek en duurzaam te maken en je merkherkenning te versterken? Prikkel jouw creatieve brein en registreer je nu gratis via deze link!

Live ontmoetingen is zó 2021

Geen gedoe met een slechte verbinding, vierkante ogen of een spanningsboog van een goudvis. Alle zintuigen worden weer geprikkeld tijdens Packaging Innovations waar jij in de gelegenheid bent om de industrie weer LIVE te ontmoeten. “Het voelt als een reünie. Waarbij het bijna een surrealistisch gegeven is om te bedenken dat we de gehele community volgende maand weer bij elkaar kunnen ontvangen. Voor ons is het niet nieuw overigens, daar we in september een succesvolle editie van de verpakkingsbeurs Empack hebben gedraaid, en het was fan-tas-tisch om dit weer mee te mogen maken. Bij deze nodig ik je dan ook van harte uit om op 17 & 18 november af te reizen naar Taets Amsterdam”, aldus Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Content & Marcom.

Guru’s uit de industrie op het podium

Van duurzaamheid tot neuromarketing, en van materialen tot design. Diverse experts nemen jou tijdens interactieve kennissessies mee in de trends en ontwikkelingen binnen de verpakkingsindustrie. Het programma wordt gaandeweg verder concreet gemaakt en bestaat uit namen zoals Philips, Colgate, Diageo, Unravel Research en Chris Out. Bekijk hier het actuele kennisprogramma.

Registreer je nu voor Packaging Innovations, op 17 & 18 november 2021 in Taets Amsterdam. Abonneer je op de nieuwsbrief en volg de socials om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.