Roosen BPL

Roosen BPL ontwikkelt en fabriceert ruim 35 jaar hoogwaardige handlingsystemen. Onze 100% pneumatische balancers worden wereldwijd gebruikt in de kunststofindustrie, metaalverwerking, chemie, levensmiddelenindustrie, logistiek, verpakkings- en automobielindustrie.

Zware lasten, grote radii, weinig ruimte of veeleisende producten? Onze handlingsystemen voldoen aan hoge eisen. Leer het hoge bedieningscomfort en de prestaties van onze tilhulpen kennen. U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend ons Experience Center in Haelen (Roermond)  te bezoeken en ervaar wat een tilhulp voor u kan betekenen.

Op basis van een uitvoerige inventarisatie en analyse van uw lokale omstandigheden,  uw producten en uw werkwijze, ontwerpen en fabriceren wij uw tilhulp. Gedurende het gehele traject staat u in nauw contact met onze specialisten. Voor elke toepassing leveren wij het passende handlingsysteem;

comfortabel, ergonomisch en veilig (incl. CE verklaring). Bovendien zijn onze systemen onderhoudsarm.

Het handlen van platen, rollen, assen, zakken, dozen, profielen en overige producten van 20kg tot circa 1250kg, géén uitdaging gaan wij uit de weg!