Prachtige logistiek met krachtige PWR Boosters

Samen zijn we sterker; samen werken, koffiedrinken, lunchen en dan de belangrijke dingen samen bespreken. Jammer dat in veel logistieke centra dat dan in het donker moet gebeuren want al die vorkheftrucks tegelijk laden, is vaak te veel voor de netaansluiting. 

Met de drukke periode voor de deur kan een E-ATEPS – PWR Booster u helpen om een te kleine netaansluiting te vergroten zodat u uw interne transportmiddelen, zonder netverzwaring, toch goed en snel kan laden.  

De eenvoudig te installeren PWR Booster is, mede door zijn kleine footprint, eenvoudig te plaatsen. Aan de ingang wordt deze aangesloten op een 3-fase CEE-wandcontactdoos terwijl u op de 2 uitgangen 2 laders voor vorkheftrucks, palletwagens of ander machines kan aansluiten.  

De PWR Booster kan vermogen aan uw bestaande netaansluiting toevoegen zonder de momenteel bijna onmogelijke verzwaring van uw netaansluiting en beperkt daarmee niet alleen de wachttijd voor zo’n netverzwaring maar beperkt ook uw gecontracteerde vermogenskosten. 

Beschikbaar in indoor- en outdoor versies van 30kW tot meerdere MW-en heeft de E-ATEPS PWR Booster zich bewezen in vele logistiek- en productieprocessen. Dit wordt onderschreven door onze OEM-klanten en dealers die de PWR Booster leveren, soms onder eigen label, in binnen en buitenland.  

E-ATEPS Nederland  
Meer laadvermogen, meer snelheid, minder kosten 
https://ateps.com/nl/projecten/ 
Contact: Elena Sbenghea  
elena.sbenghea@e-ateps.com 
0630777824 
A company of Exide Group