PITmode fusion – veilige toegangsbewaking

Met PITmode fusion beveiligt u machines en installaties tegen onbevoegde toegang en voorkomt u schade door ondeskundige bediening. Het bedrijfsmoduskeuze- en toegangsautorisatiesysteem PITmode fusion verifieert personen via de gegevens op een cryptografisch beveiligde RFID-sleutel en geeft op basis van de vastgelegde autorisaties toestemming voor bepaalde acties. Pas wanneer de uitleesunit de juiste autorisatie meldt, kunnen personen het veiligheidshek openen. Ideaal voor bijvoorbeeld het garanderen van veilige toegang in een robotcel.

Behalve de toegangsrechten en de keuze van de bedrijfsmodus kunnen met PITmode fusion talloze functies worden gerealiseerd. Dat kan de eenvoudige vrijgave zijn die een sleutelschakelaar op het bedieningspaneel vervangt, of de toegangsrechten voor deelfuncties van machines. Verder kan een complexe hiërarchische autorisatiematrix met verschillende groepen en autorisaties in het vrije gebruikersbereik worden gemaakt. Op de RFID-sleutel worden deze functies gebundeld en worden extra mechanische sleutels of toegangskaarten vervangen. Dat vergemakkelijkt het gebruik voor de gebruiker.

Flexibel inzetbare varianten

Zowel de bedrijfsmoduskeuzeschakelaar PITmode als de uitleesunt PITreader kunnen als flexibel stand-alone apparaat worden ingezet. Ook in combinatie met een Pilz besturing zoals de configureerbare kleine besturing PNOZmulti of het automatiseringssysteem PSS 4000 functioneren de systemen uitstekend. PITmode en PITmode fusion bieden functioneel veilige bedrijfsmoduskeuze en toegangsautorisatie tot PL d.

Bestel de PITmode fusion (artikelnummer 402251) eenvoudig en snel in onze e-shop op www.pilz.nl.