Paardekooper presenteert ‘papier of lucht’ op vakbeurs Logistica Next

Tijdens Logistica Next adviseren wij je graag over de keuze tussen papier of lucht in het inpakproces. Op onze stand maak je kennis met de verschillende opvuloplossingen die wij aanbieden.

Jouw partner in het logistieke proces

Als dé partner voor de logistieke sector op het gebied van verpakkingen levert Paardekooper een brede reeks aan opvulmaterialen, inpakoplossingen, pallethoeken, omsnoeringsband, wikkelfolies en meer. Op onze stand nemen wij onze bezoekers graag mee in de bijzondere wereld van logistieke verpakkingen.

Papier of lucht?

Door het grote aanbod aan opvuloplossingen, kan het soms lastig zijn om de juiste keuze te maken. Wij willen dit vereenvoudigen door aan de hand van een aantal vragen een advies te geven over welke oplossing past binnen jouw inpakproces. Loop daarom langs op onze stands en ga in gesprek met een van onze experts over de mogelijkheden die het best passen bij jou.

Duurzaam verpakken

Op 10 november staat Susan van Kruijsbergen, Manager Duurzaamheid, in de theaterzaal van Logistica. Kom haar presentatie volgen om alles te weten te komen over nieuwe regels en wetgeving rondom duurzaamheid en het inzetten van duurzamere alternatieven.