Over Provoost Automation

Provoost Automation is een flexibel en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte en geautomatiseerde producten. Verder maken we ook volledig nieuwe stuurkasten voor machines, dit zowel voor nieuwe machines als voor een oude om deze een nieuw leven te geven.

Door onze ervaring met visiesystemen kunnen we ervoor zorgen dat een camera producten gaat controleren, zoeken of opmeten. Dit kan gebruikt worden om bijvoorbeeld producten op een transportband te lokaliseren of een geprinte datum te controleren. De toepassingen voor visiesystemen zijn eindeloos. 

Daarnaast zetten we ook robotten in bij onze projecten. Zo kan het lastige werk vermeden worden en kunnen handelingen sneller uitgevoerd worden. 

Vervolgens staan we steeds klaar met een 24h service om storingen op te lossen zodat jouw machine kan werken als je het nodig hebt. Met een kleine investering kunnen bedrijven veel tijd en geld besparen. De wens van de klant wordt hoog in het vaandel gedragen. 

Kwaliteit met oog voor detail

Voor elk budget een oplossing

Gekwalificeerde vakmensen

ONZE STERKTES

Visiesystemen

Zoek, inspecteer of meet een product razendsnel. Vermijd fouten en zorg voor stabiliteit.

Robotica

Zwaar en lastig werk vermijden? Kosten besparen?
En robot kan steeds helpen en is snel terugverdiend!

Automatisatie

Stuurkasten op maat.
Zo kan je met een gerust hart elke dag productie starten.

Costacker

De Costacker is een innovatieve stapelrobot, ontwikkeld om het productieproces in jouw magazijn efficiënter te laten verlopen.

Cofiller

Een Cofiller is een compacte cobot oplossing dat snel en efficiënt dozen of bakken kan vullen.

Contact opnemen via website kan hier.

T 0032 (0)3 501 43 77 – www.provoostautomation.be