Nieuwe serie Gelijkstroom regelingen

Smart Motor Devices heeft het productgamma vernieuwd en uitgebreid met een nieuwe  serie Drivers voor gelijkstroom motoren.

PMDC drivers

Borstelmotoren (PMDC) worden nog steeds veel gebruikt in de industrie voor een breed scala aan toepassingen. Transportsystemen, verstellingen van stoelen, hefcilinders, enz. Voor het gecontroleerd bewegen van deze motoren is een PMDC driver benodigd. Hiermee worden de Snelheid, Acc/Dec, geregeld en is de motor beveiligd tegen overbelastingen (langdurig hoge stroom)

Er zijn een 3-tal uitvoeringen met vermogens van 12-24 Vdc / 20-40 Amp. Voorzien van een robuuste behuizing, Dinrail montage en connector aansluitingen. Deze modules zijn eenvoudig in te stellen. Intern is een potentiometer aanwezig voor snelheids instelling, Acc/Dec en stroom. Ingangen voor Start/Stop en Richting.

De nieuwste uitvoering heeft een Speedcontrol ingang voor 0-5 Vdc / 0-10 Vdc / +/-10 Vdc / PWM / 5-20 mAmp.

Tevens is er een uitvoering met RS485 Modbus. Programmeerbare parameters en I/O en er is een encoder ingang voor een nauwkeuriger snelheidsregeling.

BLDC drivers

Borstel motoren (BLDC) zijn heel stil en geschikt voor hoge toerentallen. Synchroonmotoren met direct-current aansturing en electronische positiebepaling dmv. Hall sensoren en/of encoder. Voordelen zijn een langere levensduur en een hoge efficiency.

Voor de aansturing is een serie BLDC drivers beschikbaar met vermogens tot 50 Amp. Geschikt voor 3-fase motoren met Hall sensoren. Eenvoudig in gebruik, Dinrail montage en connector aansluitingen.

Deze modules zijn eenvoudig in te stellen. Intern is een potentiometer aanwezig voor snelheids instelling, Acc/Dec en stroom. Ingangen voor Start/Stop en Richting.

www.mctechnology.nl                                                          Technology in Motion

Tel. 072-5717821