Nevi en Onventis Benelux werken samen tijdens Briljante Lustrumjaar van Nevi

Nevi gaat een samenwerking aan met Onventis Benelux tijdens het 65-jarige en daarmee Briljante Lustrumjaar van Nevi. Onventis zal Nevi als partner ondersteunen tijdens het 65-jarige jubileumjaar bij een serie van zeven evenementen. Nevi is een gevestigde naam in de wereld van inkoop, contract- en supply chain management. De vereniging heeft een schat aan kennis van professionals die zij deelt met haar leden door opleidingen, trainingen, tools en evenementen.
 
Bundelen kennis over de digitale transformatie van inkoop en crediteurenadministratie
Voor Onventis Benelux is het dan ook een logische stap om het partnerschap aan te gaan. “De wereld van inkoop verandert met de dag en de kennis en het netwerk van Nevi zal voor Onventis van onschatbare waarde zijn om mee te kunnen bewegen in die veranderingen,” aldus Jerker Vulperhorst, Managing Director bij Onventis Benelux. “Daarnaast is het voor ons ook erg interessant om kennis te maken met de doelgroep van Nevi, om te leren van hun deskundigheid enerzijds, maar ook onze kennis over bijvoorbeeld de digitale transformatie van inkoop en de crediteurenadministratie te delen”.
 
Het kennisdelen zal onder andere gebeuren in een gezamenlijk webinar die Nevi en Onventis zullen organiseren. Daarnaast levert Onventis een bijdrage aan het programma van het Lustrum event op 11 november. Ook Nevi is erg blij met de samenwerking. Ed de Rochemont, manager Netwerk bij Nevi, vertelt: “Vanuit netwerk perspectief kan Nevi niet zonder kwalitatieve en financiële bijdragen van organisaties als Onventis om onze evenementen mogelijk te maken. Een organisatie met een waardevolle propositie voor onze doelgroep, waarvoor wij als tegenprestatie graag het podium beschikbaar stellen om op basis van praktijkgerichte voorbeelden kennis en ervaringen, fysiek en online, te delen.”
 
 

Jerker Vulperhorst, Managing Director bij Onventis Benelux.

65-jarig jubileum jaar
Dit jaar is in het bijzonder een mooi jaar om de samenwerking te lanceren met Nevi vanwege het 65-jarige bestaan. “Ontzettend gaaf om hier aan mee te kunnen doen, zowel van de lid-zijde als van de partner-zijde. Als partner kunnen we alvast verklappen dat we een webinar zullen verzorgen waarbij een klant van ons zal vertellen hoe zij maatschappelijk verantwoord inkopen aanvliegen. Echt iets om naar uit te kijken dus!”, aldus Nick Steunenberg, Marketing Manager Benelux bij Onventis.
 
Gedurende heel 2021 zullen er diverse on- en offline events plaatsvinden die door Nevi georganiseerd worden voor de doelgroep (48.000 procurement professionals in Nederland, zowel leden als niet leden van Nevi).