Meer efficiëntie in dagelijkse processen met de tijdregistratiesoftware van Kelio

Het beheren van de tijdregistratie kan een lastige taak zijn, vooral met een groot personeelsbestand. Daarom hebben wij bij Kelio slimme tijdregistratiesoftware ontworpen die de administratie in uw bedrijf minimaliseert en de productiviteit verhoogt.

Dat ervaart de BTE Groep, de grootste betonproducent van Nederland, ook. Dankzij onze oplossing zijn hun dagelijkse processen soepeler en efficiënter geworden, zegt hun HR-manager. “Het is gewoon zo ontzettend makkelijk geworden. Ook de uren van de uitzendkrachten kunnen we nu exact verantwoorden. Dat voordeel kan ik niet genoeg benadrukken.”

De tijdregistratiesoftware van Kelio is geschikt voor alle organisatietypen van het MKB tot Europese multinationals, ongeacht de sector waarin ze actief zijn. Met onze oplossing kunnen bedrijven zich concentreren op wat echt belangrijk is. Ook de personeelsplanning en de toegangscontrole kan Kelio voor u verzorgen.

Maar het gaat niet alleen om het bedrijf. Bij Kelio begrijpen we dat de medewerkers de drijvende kracht zijn achter het succes van elk bedrijf. Daarom is onze software niet alleen voor managers gemakkelijk te gebruiken, maar ook voor de medewerkers.

Wilt u net als de BTE Groep genieten van de voordelen van efficiënte tijdregistratiesoftware? Neem dan contact op met Kelio voor een vrijblijvend voorstel.

Klik hier voor de website.