Maak kennis met de Smart Badge technologie!

Vanaf komende editie van METAVAK wordt het voor de bezoeker nog makkelijker én corona-proof (want: Geen fysiek contact) om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek. Door de komst van de ‘’Smart Badge technologie’’ kan de bezoeker op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die ze bij binnenkomst ontvangen. 

Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen. 

Met de komst van de ‘’Smart Badge technologie’’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

Hoe werkt het?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met jouw badge – Het groene licht gaat aan en je hoort een geluid

2. Jij ontvangt later op de dag alle verzamelde exposanteninformatie

 

Jouw voordelen

Jouw badge is jouw virtuele draagtas tijdens jouw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

Jij voorkomt fysiek contact door zelf informatie te scannen, wel zo corona-proof!

Jij weet perfect welke stands je bezocht hebt. Je ontvangt later op de dag een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek.

Geen spam – je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin je interesse hebt getoond.

Jij wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten die je bezocht hebt.