M. Den Oudsten Buigwerken B.V. breidt haar machinepark flink uit!

Den Oudsten Buigwerken B.V. breidt haar machinepark flink uit! Den Oudsten is specialist in het snijden, zetten en walsen van grote profielen en halffabricaten. Met de aanschaf van twee XXL buislaser machines van de BLM group breidt den Oudsten haar activiteiten in de staalmarkt verder uit om haar klanten uit verschillende segmenten zoals scheepsbouw, infra, transport, staalbouw en machinebouw nog beter te bedienen.

Den Oudsten gaat voor groot formaat

Den Oudsten is ingericht op het produceren van lange profielen, zo hebben ze op dit moment 4 grote lasersnijmachines en 3 grote kantbanken van 14 meter of langer. Ook met de buislasers blijft den Oudsten zich richten op het grote werk, met de grote machine kunnen buizen en profielen tot een lengte van 18 meter worden gesneden en een maximale buis diameter van 610mm. Daarnaast is het op beide machines mogelijk om gaten te boren en te tappen. Bovendien zijn beide machines voorzien van een 3D snijkop, waardoor ook zeer complexe vormen gesneden kunnen worden. Uitgebreidere details en formaten zijn te vinden op www.mdenoudsten.nl

Deze zomer operationeel

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de opbouw van de machines en de training van de medewerkers. De machines zullen in week 28 operationeel zijn wat betekent dat den Oudsten bijna klaar is om u nog beter van dienst te zijn. Den Oudsten heeft snelheid, flexibiliteit en vakkundig produceren hoog in het vaandel staan en daar sluiten deze nieuwe machines naadloos bij aan.