Loxgreen label van Loxam voor machines met ‘’low emission’’

Materieelverhuurder Loxam heeft in Nederland 50 vestigingen verdeeld over drie divisies : Loxam Rental (algemene verhuur), Loxam Access (specialist in de verhuur van hoogwerkers) en Loxam Power (specialist in de verhuur van stroomaggregaten).

Volledig toegewijd aan de strijd tegen de opwarming van de aarde en om het milieu te beschermen, draagt ​​Loxam praktische oplossingen aan. Door inzet van een uitgebreide reeks nieuwe machines streeft Loxam haar doelen na. Die milieuvriendelijker zijn, beter voor de gezondheid van de gebruiker zijn en helpen om geluidsoverlast te reduceren.

Zo heeft Loxam Access al tal van hybride, elektrische en Stage V hoogwerkers aan haar vloot toegevoegd. Hiermee worden de voordelen zoals eerder benoemd ook van toepassing bij het werken op hoogte. Naast de type aandrijvingen heeft Loxam Access ook nieuwe type hoogwerkers toegevoegd zoals hoogwerkers met trax-banden voor op ruw terrein.

Naast het Loxgreen label heeft loxam ook haar vizier gericht op digitale doelstellingen. Zo is het mogelijk om binnen MyLoxam, op www.loxam.nl het volledige huurproces online te beheren. Loxam voegt hier aan toe te werken aan een track & trace systeem om ook het gebruik van machines in MyLoxam te kunnen zien.

‘’Met onze visie op hoe materieel huren er over enkele jaren  uit zou moeten zien zijn wij ook het aangewezen bedrijf om dit nu al op te pakken’’ Hiermee doelt Loxam op haar marktleiderschap in Europa.