Kosteloos Algemene Voorwaarden voor Kiepautovervoer

Vanwege de grote vraag kunnen ook niet-leden van TLN vanaf 27 juli de Algemene Voorwaarden voor Kiepautovervoer gratis aanvragen.

Sinds juli 2020 kunnen leden van de deelmarkt Kiepautobedrijven kosteloos een nieuwe set Algemene Voorwaarden voor Kiepautovervoer bij TLN aanvragen. Deze zijn in nauw overleg met de deskundigen van TLN Juridisch opgesteld. Dat deze voorwaarden in een behoefte voorzien van zowel kleine als grote kiepautobedrijven, is intussen wel gebleken. Vele deelmarktleden, van kleine tot grote bedrijven, hebben deze voorwaarden inmiddels aangevraagd.

Aanvragen
Ook niet-leden van TLN kunnen vanaf nu deze Algemene Voorwaarden kosteloos bij TLN aanvragen. Stuur daarvoor een mail naar kiepautobedrijven@tln.nl. Wij sturen de voorwaarden dan als pdf-bestand per mail toe, inclusief versienummer. Deze kunnen op eigen briefpapier worden overgenomen. TLN-leden kunnen bij juridische vragen over de Algemene Voorwaarden voor Kiepautovervoer, contact opnemen via juridisch@tln.nl. Vermeld bij correspondentie met TLN om welk versienummer het gaat.

TLN-lidmaatschap
Nog geen TLN-lid, maar wel interesse in een vrijblijvend gesprek over de voordelen van een TLN-lidmaatschap? Neem dan contact met ons op via 088-4567567 of geef dit aan, inclusief naam en telefoonnummer, in uw mail bij aanvraag van de Algemene Voorwaarden voor Kiepautovervoer.