Kies DaklaPack als partner voor het afvullen van voedingsmiddelen

Naast het produceren van hoogwaardige en duurzame verpakkingen, heeft DaklaPack jarenlange ervaring met het afvullen van veelzijdige producten zoals voeding, non-food, cosmetische en medische hulpmiddelen. We beschikken over de juiste certificeringen waardoor wij een betrouwbare partner zijn. Dagelijks vullen onze eigen experts duizenden verpakkingen af.

Moderne afvulmachines in huis

DaklaPack is innovatief en heeft moderne, volautomatische food-dedicated afvulmachines en zesbaans stickpack-machines. Zowel vloeistoffen als vaste stoffen worden afgevuld door getrainde specialisten. Verpakkingsmaterialen waarin wij voeding in vloeibare, poeder- of gedroogde vorm afvullen zijn flexibele pouches, stazakken met of zonder spout, stickpacks, potten en zakjes.

Expert in voedingsmiddelen afvullen 

Neem contact op voor het professioneel afvullen van verpakkingen met voedingsmiddelen zoals sauzen, koffie, rijst, zoetstoffen, proteïne-poeders, droge superfoods en kruidenmixen. Het gehele proces is hygiënisch, veilig en zorgvuldig volgens HACCP-normen om voedselveiligheid te garanderen. DaklaPack heeft FSSC22000, ISO 9001:2015 en SKAL certificeringen en registreert bij het COKZ.

Ondersteunen en volledig ontzorgen

Het doel van DaklaPack is om klanten volledig te ondersteunen tijdens het afvulproces. Ons team denkt mee en creëert verpakkingsoplossingen met het oog op gebruiksgemak, kwaliteit, de houdbaarheid van producten en efficiëntie tijdens het afvulproces. 

Klik hier voor de website.