IVOB: Jouw trainingspartner

Streef naar een veiligere werkomgeving samen met IVOB, dé partner voor trainingen in Machineveiligheid en Veilig Werken. Met meer dan 30 jaar praktijkervaring biedt Interactieve Veiligheids Opleidingen Barneveld (IVOB) hoogwaardige en praktijkgerichte trainingen en verdiepende masterclasses Machineveiligheid. Positieve en enthousiaste feedback van de deelnemers door de jaren heen onderstrepen onze aanpak.

Voor bedrijven die een veiligheidscultuuromslag en verandering van het veiligheidsgedrag willen bewerkstelligen, heeft IVOB een uitgebreid pakket trainingen en workshops ‘Veilig Werken’ ontwikkeld. Of het nu op onze trainingslocatie of uw locatie is of met ons aantrekkelijke DO IT YOURSELF (DIY) pakket voor zelfstandige implementatie, wij ondersteunen bij het veranderen van de veiligheidscultuur en -bewustzijn. Ons uitgangspunt is dat we iedereen in de organisatie erbij willen betrekken. Veiligheid is een zaak van iedereen! Daarom kunnen onze workshops ook gecombineerd worden met groepsgesprekken. Aan de hand van door ons geschreven handleidingen is er de mogelijkheid om het gesprek over veiligheid binnen uw bedrijf levendig te houden.

IVOB biedt ook flexibiliteit met digitale trainingen via ons E-learning platform. Neem de eerste stap naar een veiligere werkomgeving en neem contact met ons op via 085-0794444 of bezoek onze website www.ivob-opleidingen.nl. Samen bouwen we dan aan een veiligere toekomst!