Hoffmann Group – uw partner in meettechniek

Foto bovenaan: Meettechniek specialist Job van Dijk met Hoffmann Group Connected Tools

 

Bij de Hoffmann Group vindt u alles onder één dak. De ervaren meettechniekexperts begrijpen uw wensen en adviseren u uitgebreid bij het realiseren van uw projecten. Het uitgebreide portfolio van meetapparaten en testers omvat alle toonaangevende merken zoals GARANT, HOLEX, Mahr, TESA, Mitutoyo en nog veel meer. Ook kunt u uw meetgereedschap door Hoffmann Group laten herkalibreren.

Bij Hoffmann Group krijgt u altijd de passende oplossing uit het uitgebreide meettechniekassortiment – van handmeetgereedschap tot aan 3D-coördinatenmeetmachines.

Dit jaar neemt Hoffmann Group voor het eerst deel aan de Precisiebeurs.
Specialist meettechniek Job van Dijk aan het woord: “digitalisering en industrie 4.0 worden steeds belangrijker, ook bij meetgereedschappen”.
Eén van de oplossingen die wij daarvoor aanbieden zullen wij tonen op de beurs. Met Hoffmann Group Connected Tools (HCT) kunnen meetmiddelen draadloos worden verbonden met computer, tablet, laptop of mobiel voor het foutloos doorzenden en bewaren van meetwaarden.

Nog altijd worden gemeten waarden in werkplaatsen met het blote oog afgelezen om deze daarna in de computer in te tikken. Ook worden er al ‘verbonden’ gereedschappen gebruikt, maar die hangen nog meestal aan een hinderlijke kabel. Meten kan allemaal veel sneller, gebruikersvriendelijker en minder foutgevoelig met HCT. HCT-meetmiddelen werken in gebruik precies hetzelfde als ‘gangbare’ handmeetgereedschappen. “Ze ogen ook identiek (afgezien van de HCT-sticker en de ‘onderhuidse’ Bluetooth-module), hebben hetzelfde formaat en wegen ook vrijwel hetzelfde, waardoor ze net zo handzaam zijn als bestaande meetmiddelen.”

Uit eerdere ervaringen in het buitenland blijkt dat bedrijven die eerst één Hoffmann Group Connected Tool aanschaffen, al snel niet anders meer willen en hun HCT-assortiment direct uitbreiden. Gereedschappen met HCT garanderen dan ook de hoogste precisie en een minimum aan meet- of overdrachtsfouten. Bovendien besparen ze kostbare tijd, bieden bewegingsvrijheid bij iedere meting en ondersteunen de kwaliteitsinspectie bij metaalbewerking.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze stand nummer 218 in hal 1.

GARANT hoogtemeter, ook te zien op de precisiebeurs.

GARANT setting bench, vraag een demo op de precisiebeurs.