HB RTS maakt uw supply chain duurzamer én efficiënter

Emballage is een noodzakelijk kwaad waar onbewust veel geld verloren gaat. Als bepaalde stromen niet optimaal zijn ingericht, worden er veel onnodige kosten gemaakt. Ook valt er vaak nog veel te behalen op het gebied van duurzaamheid.

Geen zorgen! HB RTS is dé partner in op maat gemaakte emballage oplossingen. Van verhuur tot reiniging en van opslag tot uitgifte. Daarnaast bieden wij ook een professionele poolservice. Met een landelijk netwerk van eigen locaties zorgen wij ervoor dat uw supply chain optimaal is ingericht. Het resultaat? Minder kosten, minder CO2-uitstoot en meer flexibiliteit!

Ons poolsysteem is toepasbaar op elk type RTI (Reusable Transport Item). Zo poolen wij onze eigen producten – zoals kratten, pallets, dolly’s, rolcontainers en displays, producten van onze klanten en helpen wij bij het ontwikkelen van nieuwe, op maat gemaakte RTI’s.

Benieuwd hoe we uw logistieke stromen duurzamer en efficiënter kunnen maken? Of heeft u een idee voor een nieuwe RTI-oplossing? Kom langs op onze stand (J128) op de Empack beurs in Gorinchem of neem een kijkje op onze website www.hb-rts.com.