HARTING Industrial Ethernet Week 

Industrial Ethernet heeft de industriële transformatie aangedreven en helpt de visie van IIoT en de naadloze sensor-to-cloud-communicatie te realiseren. Voldoende redenen om een hele week aan dit belangrijke onderwerp te wijten.

De HARTING Industrial Ethernet Week ontwikkelt, stimuleert en accentueert oplossingen voor het aandrijven van de industriële transformatie. Luister naar de hoofdgedachten, de lezingen van de experts en de technische sessies met oplossingenexperts, kennisleiders, IIoT-pioniers en vertegenwoordigers van diverse wereldwijde merken.

Dag één richt zich op slimme industriële toepassingen en infrastructuur. Hoogtepunten zijn onder meer een demonstratie van Microsoft van nieuwe toepassingsgebieden in de productiewaardeketen en hoe bedrijven deze kunnen gebruiken om de efficiëntie te verhogen, gevolgd door een voorbeeld van voorspellend onderhoud aan de productielijn uit de IoT Use Case. De dag wordt afgesloten met een paneldiscussie over het digitaliseren van industriële processen met behulp van het IIoT.

Ga op 22 februari met ons mee voor een spotlight op fabrieksinstallatie. Fluke Networks zal laten zien hoe veelvoorkomende problemen met industriële Ethernet-bekabeling in industriële installaties kunnen worden geïdentificeerd en opgelost, terwijl HARTING sessies presenteert die gericht zijn op in het veld te bevestigen connectoren, Ethernet-connectiviteit van modulaire connectoren en een gids voor engineeringgegevens voor installatietechnologie.

De week wordt afgesloten met een diepgaand onderzoek naar Single Pair Ethernet en apparaatontwerp. Onze experts kijken naar de technische uitdagingen van het leveren van stroom over SPE en SparkFun introduceert zijn SparkFun MicroMod Single Pair Ethernet Kit. Je komt ook meer te weten over de robuuste PCB-connectiviteit van HARTING, waaronder har-modular®, waarmee je jouw eigen PCB-connector kunt configureren en maken.

De sessies duren elke dag van 9.30 tot 12.30 uur en je bent van harte welkom bij alle evenementen of geselecteerde lezingen. Elke sessie zal achteraf ook beschikbaar zijn als opname. Om je te registreren en een gedetailleerd schema te lezen, klik hier: https://www.harting.com/NL/nl/harting-industrial-ethernet-week-2023