GMP Robotics 20 jaar.

GMP Robotics bestaat in augustus 20 jaar, een goede reden om terug te kijken maar vooral vooruit te kijken.

In 2004 begon Gert Peters voor zichzelf na jaren in loondienst als lasser en later bij Cloos Nederland als demo-lasser en zich gaandeweg als lasrobotprogrammeur ontwikkelde. Door omstandigheden kwam de wens om zelfstandige te worden uit, dit tot grote tevredenheid . Destijds leverde GMP Robotics vooral programmeer diensten, technische ondersteuning en instructie. Klanten waren voornamelijk toeleverende bedrijven zoals AWL, Kranendonk, Robwelding. Daarnaast ook Cloos klanten die de expertise van Gert niet wilden missen.

In 20 jaar is er veel gebeurd en GMP Robotics heeft zich ontwikkeld van enkel dienstverlener naar allround handelsonderneming. Na enkele jaren geleden wat voorzichtige stappen gezet te hebben in het verhandelen van kleine gebruikte robotinstallaties, hebben we inmiddels een flinke groei in omzet gerealiseerd. Vorig jaar zijn er enkele Cloos robotinstallaties verkocht, naar tevredenheid geplaatst en in productie.

Wegens de toename in de vraag en om de capaciteit voor het reviseren van gebruikte installaties te vergroten hebben we een hal erbij gehuurd zodat we de installaties ook zelf kunnen reviseren, aanpassen en demonstreren.

Verder hebben we verregaande afspraken kunnen maken met Cloos Schweisstechniek GmbH in Duitsland voor het verwerven van een partnerschap zodat GMP Robotics nu ook nieuwe Cloos robotinstallaties en lasapparatuur kan leveren, rechtstreeks onderdelen levert en ondersteuning van Cloos krijgt indien nodig. Zo is de service gegarandeerd.

Kortom, GMP Robotics kan iedereen helpen met het robotiseren van het lasproces, daarin zijn we gewoon heel erg goed. Het maakt niet uit of u met grote stappen of met kleine stapjes wilt beginnen, met onze expertise kunnen we u  helpen om een goede start te maken.

Voor meer informatie neem eens een kijkje op www.gmp-robotics.nl of bel ons.