F3-Design B.V.

Het is de missie van F3-Design om klanten te voorzien van procesoptimalisatie door automatisering van intern pallettransport, pallet handelingen en het verpakken van pallets in een keten van terugkerende activiteiten.

Wij produceren en integreren de Nipper AGV, DINO Stretch Hood en modules voor pallet handeling wereldwijd in productieomgevingen bij middelgrote en grote organisaties. Hieronder ook veel toonaangevende multinationals. Klanten zijn veelal werkzaam in de farmaceutische, automobiel, verzorgingsproducten, elektronica en voedingsmiddelenindustrie.

Onze klanten zoeken automatisering van intern pallettransport en -handeling vaak uitgevoerd in beperkte ruimtes en omgevingen waar mensen werken.

  • Transport van grondstoffen
  • Transport van verpakkingsmateriaal
  • Transport tussen productiestations
  • Transport van gereed product

Kennis van integratie

F3-Design ondersteund met advies en projectbegeleiding. In een projectverloop worden ook onderhoudsaspecten en serviceafspraken afgestemd en waar wenselijk opgenomen in meerjarige implementatietrajecten voorzien van kosten en baten.

Afhankelijk van de klantwens en de mate waarin een bedrijfsproces reeds is geordend worden projecten op verschillende niveaus en/of in fases geïntegreerd met bestaande bedrijfssystemen en softwarepakketten.

F3-Design is in staat op ieder gewenst integratieniveau aan te sluiten. Van eenvoudige stand-alone oplossingen tot volledige aansturing vanuit een ERP/WMS systeem met de Nipper Integration Module (SAP Certified).

Meer info: www.f3design.nl