Engineeren van meerwaarde; Hybride oplossingen van HSV tijdens Kunststoffenbeurs

15 en 16 september 2021 | hal: 1 stand-nr. 157|
Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

[HSV is dè producent in Europa die solid kunststofdelen succesvol met partikelschuimdelen integreert; hybride oplossingen]

HSV heeft inmiddels een jarenlange ervaring met de ontwikkeling en productie van hybride productoplossingen. Hybride staat hier voor het naadloos integreren van kunststof spuitgietdelen en partikelschuimdelen, het engineeren van meerwaarde voor onze klanten.

Dit vertaalt zich in o.a. een efficiënte ontwikkeling van uw product, vereenvoudiging van het assemblage traject en een doeltreffender logistiek proces. Naast tijdsbesparing, lagere kosten en efficiëntie kan u dit ook andere voordelen opleveren zoals gewichtsbesparing.

Voor apparatenbouwers binnen de HVAC-branche is het belangrijk om verschillende functies te combineren: een sterk frame, thermische eigenschappen, een aansprekend uiterlijk, goede luchtgeleiding en bestand tegen condenswater.

De combinatie van spuitgietdelen en geëxpandeerd schuim kan al die functies verenigen. Dat maakt een apart metalen frame overbodig. Door de in-lijn assemblage blijft het aantal componenten tot een minimum beperkt. Deze ontwikkeling is ook voor andere branches zeer interessant. Denk bijvoorbeeld aan de tuinbouw, de meubelsector en in de vliegtuigindustrie.

Uniek in Europa

HSV heeft de technische knowhow en faciliteiten in eigen huis beschikbaar, uniek in Europa. U heeft slechts één aanspreekpunt en onze engineers dragen bij aan een succesvolle integratie en voorspoedige ontwikkeling van uw product.

Uw product optimaliseren? Neem contact op of bezoek de engineers van HSV tijdens de Kunststoffenbeurs in ‘s-Hertogenbosch.

HSV TMP:  https://www.hsv-tmp.nl/ T:+31 (0) 318 – 648 991 @: info-tmp@hsv.nl

HSV P&I: https://www.hsv-pi.nl T: +31 318 648 999 @: sales@hsv.nl