Electrotool B.V.

Electrotool is importeur van machines en gereedschappen voor de industrie, bouw- en installatiebedrijven. Bij Electrotool kunt u terecht voor machines en/of installaties, elektrisch gereedschap en handgereedschappen.

Electrotool levert een breed assortiment aan zaagmachines, zaaginstallaties, boorzaagstraten, boormachines, kolomboormachines, omtrekverspaning, bandslijpmachines, buigmachines, doornbuigmachines, aluminium bewerkingsmachines en elektrische gereedschappen.

Het programma is zorgvuldig samengesteld uit diverse bekende kwaliteitsmerken, welke vrijwel direct uit voorraad leverbaar zijn. Voor een optimale presentatie van de gereedschappen en machines beschikken zij over een showroom en testruimte.

Vakkundig en betrouwbaar advies, op het gebied van gereedschap- en machinegebruik, is al jarenlang kenmerkend voor het bedrijf. Daarbij levert Electrotool oplossingen voor uw specifieke aluminium- en staalbewerkingsvraagstukken, ook als daar niet direct standaard machines voor bestaan. 

Vanzelfsprekend verzorgen zij ook de installatie, service/onderhoud en reparaties. Een gedegen verkoopteam staat klaar om u snel en adequaat van dienst te zijn.

Bezoek Electrotool tijdens de Metavak op stand F112.