Een revolutie in kabellabeling: Versnel uw productie met de geautomatiseerde oplossingen

In het dynamische productielandschap, waar bekabeling een cruciale rol speelt in producten, machines en installaties, maar ook in de hedendaagse economie waar vooruitgang afhankelijk is van zeer betrouwbare apparatuur, is de behoefte aan efficiënte identificatie belangrijker dan ooit. Voor ingenieurs zijn geautomatiseerde identificatie-oplossingen een krachtig hulpmiddel. Bent u klaar om de voordelen van het geautomatiseerd printen en aanbrengen van kabellabels te verkennen?

Gevangen in de complexiteit van kabelbomen, assemblages en systemen, worden veel bedrijven geconfronteerd met een gemeenschappelijk obstakel: het tijdrovende proces van het handmatig labelen van kabels. De schijnwerpers zijn gericht op ingenieurs en managers, die worden aangespoord om de impact te erkennen van vertraagde productie als gevolg van omslachtige traceerbaarheid. De boodschap is duidelijk: het is tijd om de kabellabelmethoden opnieuw te evalueren om de efficiëntie te verbeteren.

Naarmate het verhaal zich ontvouwt, wordt de interesse van de doelgroep steeds groter met de introductie van een baanbrekende oplossing: geautomatiseerde systemen voor het printen en aanbrengen van kabellabels. Brady, al meer dan 100 jaar ervaren ontwikkelaar van identificatieoplossingen, biedt het antwoord op de uitdaging om een revolutie teweeg te brengen in de snelheid en nauwkeurigheid van kabellabeling. De aantrekkingskracht ligt in het potentieel om naadloos aan de traceerbaarheidseisen te voldoen, waardoor waardevolle tijd en middelen worden vrijgemaakt voor andere cruciale aspecten binnen het productieproces.

Bekijk de strijd tussen een handmatig en geautomatiseerd systeem:

https://youtu.be/-Zv3B9IURKU

De druk van verhoogde productiesnelheid en compliance staat centraal nu geautomatiseerde identificatiesystemen in beeld komen. De systemen van Brady beschikken over een opmerkelijk vermogen om labels drie keer sneller af te drukken en aan te brengen dan hun handmatige tegenhangers. De meerwaarde omvat dan enkel snelheid; Mechanische precisie zorgt ervoor dat labels feilloos worden aangebracht, waardoor kostbare nabewerking niet meer nodig is.

De nood aan deze oplossingen is nu duidelijk en de boodschap is glashelder: omarm de geautomatiseerde kabellabeloplossingen van Brady. De systemen versnellen niet alleen het labelproces, maar brengen ook een veelzijdigheid met zich mee. Brady’s aanbod is in staat een breed scala aan kabeldiameters te verwerken en verschillende soorten informatie af te drukken, van serienummers tot streepjescodes, en sluit aan bij de dynamische behoeften van de moderne productie.

Er zijn vier redenen waarom heel wat bedrijven besloten om met Brady samen te werken bij het oplossen van de uitdaging op het gebied van kabellabeling:

  1. Snelheid: De geautomatiseerde systemen van Brady printen en brengen labels drie keer sneller aan, waardoor de productie-output aanzienlijk toeneemt.
  2. Precisie: Mechanische precisie zorgt ervoor dat labels nauwkeurig worden aangebracht, waardoor de kans op herbewerking kleiner wordt.
  3. Veelzijdigheid: De systemen zijn geschikt voor een breed scala aan kabeldiameters en bieden flexibiliteit bij het afdrukken van verschillende soorten informatie.
  4. Betrouwbaarheid: De kabellabels van Brady ondergaan strenge tests en voldoen aan internationaal aanvaarde normen, waardoor duurzaamheid in uitdagende industriële omgevingen wordt gegarandeerd.

Bekijk de geautomatiseerde print- en applicatiemachines van Brady in korte video’s, bekijk de nuttige infographic en bereken uw ROI.

 

BRADY NV

www.brady.nl