Een persoonlijke radar voor uw smartphone?

Zet alle assets, gereedschappen en items die uw team moet onderhouden, gebruiken of ophalen op hun radar. Letterlijk. De EXA81 add-on voor smartphones en tablets verandert mobiele apparaten in persoonlijke radars. Hiermee kan elk teamlid snel alle items vinden die gelabeld zijn met batterijloze RFID- labels, zonder zichtlijn. Ontdek de EXA81!

Vinden zonder zoeken

Lees tot 1000 items met RFID-labels per seconde binnen 15 meter met één enkele scan. Selecteer het item dat u nodig heeft op het scherm van uw smartphone of tablet, en detecteer het snel met behulp van visuele signalen en geluidssignalen. Er is geen zichtlijn nodig en u hoeft geen items en assets te zoeken, verplaatsen, draaien of kantelen om een barcode te scannen.

Uw smartphone. Uw apps.

Rust uw Android- en Apple-smartphones en -tablets uit met de EXA81 en profiteer van een RFID-leesbereik tot 15 meter. Bevestig mobiele apparaten stevig met schroeven of Quadlock en koppel uw smartphone of tablet via Bluetooth 5.3 of USB-C. Uw apparaat heeft nu een ergonomische pistoolgreep waarmee u tot 24 uur lang UHF RFID-labels, barcodes, 2D-codes en NFC-labels kunt scannen met een volle batterij.

Daarnaast kunnen we u een app bieden om u op weg te helpen, een gepersonaliseerde app ontwikkelen die is afgestemd op de noden van uw bedrijf, of een bestaande bedrijfsapp aanpassen om binnenkomende gegevens op de door u gewenste manier te presenteren.

Volledige voorraden op uw smartphone

En dat is niet alles. Controleer snel gecentraliseerde voorraadgegevens met werkelijke voorraden door inkomende gegevens van items en assets die gelabeld zijn met batterijloze RFID-labels te vergelijken. Loop gewoon verder terwijl u de hele ruimte scant of krijg ondersteuning van vaste RFID-lezers. Detecteer overtollige voorraad en markeer ontbrekende items, of stuur actuele voorraden door voor vergelijking op een later tijdstip.

Ontdek de EXA81!

Brady biedt een complete, volledig personaliseerbare RFID-oplossing aan die een aanzienlijke efficiëntiewinst kan opleveren, zowel op operationeel als op beslissingsniveau.

Brady NV

www.brady.nl