Een hoogwerker koopt of huurt u natuurlijk bij Bac Hoogwerkers

Verhuur en verkoop

Sinds de oprichting in 1987 is Bac Hoogwerkers de specialist op het gebied van verhuur van hoogwerkers, heftrucks en verreikers. Ook kunt u terecht voor de koop van nieuwe hoogwerkers én gebruikte hoogwerkers.

Met ruim 30 jaar aan ervaring en een wagenpark van circa 700 machines, kunt u bouwen op ons grote assortiment en deskundig advies op maat. Door heel Nederland.

Dankzij een verhuurassortiment van ruim 200 specialistische hoogwerkers kunnen we voor vrijwel elk hoogteprobleem een passende oplossing bieden. We leveren hoogwerkers vanaf 4 meter tot 58 meter hoog in alle soorten en maten. Ons assortiment wordt nog steeds continu met nieuwe machines uitgebreid zodat we altijd kunnen inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers.

Maak kennis met de hoogwerkers van Zoomlion

D.J. Bac Verkoop is dealer van Zoomlion sinds juni 2020. Zoomlion is een toonaangevende wereldspeler: dé top 10 producent wat betreft bouwmachines.  We verwachten medio 2023 een nieuwe hoogwerker van Zoomlion van 58 meter. Deze machine is voor de verhuur.

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop van hoogwerkers en werken met een ervaren technische dienst. Perfecte aftersales gegarandeerd. Nu ook elektrische machines met lithium batterijen in de verkoop waaronder telescopen tot 28 meter.

Een hoogwerker huren bij Bac Hoogwerkers

Heeft u op korte termijn een hoogwerker, heftruck of verreiker nodig? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers, zij adviseren u graag. Bezoek onze website of bel direct 0180 – 44 59 66!