Dubbeldam Holding neemt Trans-Com over

Op 30 april heeft Dubbeldam Holding Trans-Com overgenomen en deze toegevoegd aan haar nieuwe bedrijfstak, Dubbeldam Industries. Trans-Com, gevestigd in Harderwijk, is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van producten voor de inzameling, overslag en transport van grondstoffen en afvalstromen. Trans-Com voegt met haar portfolio, expertise en klantenkring waarde toe aan de groep.

Deze overname vormt een cruciale stap in de groeiambitie van Dubbeldam Holding, waardoor zij haar aanbod van oplossingen kan verbreden en haar klanten binnen de groep een uitgebreider scala aan diensten kan bieden. Bovendien zal de samenwerking tussen Trans-Com en de bestaande bedrijven van Dubbeldam Holding, zoals Dubbeldam Carrosserie en de moderne maakfabriek van Metagro, de operationele efficiëntie en innovatie verder stimuleren.

Onder Dubbeldam Holding vallen verschillende gerenommeerde bedrijven, waaronder Dubbeldam, Metagro, MICCS, Ops Factor en Qafka Robotics. Elk van deze bedrijven opereert zelfstandig, met een eigen directie en/of managementteam, een solide financiële basis en aanzienlijk groeipotentieel.

Deze samenvoeging van krachten versterkt de positie van Dubbeldam Holding als een vooraanstaande speler in diverse industriële sectoren en legt een stevig fundament voor verdere groei en succes in de toekomst.

Meer informatie: Dubbeldam Holding, tel. +31 085 487 4242

Klik hier voor de website.