Techport Technologieweek

Doe mee met Techport Technologieweek

Van 3 tot en met 7 oktober 2022 is de Techport Technologieweek. Een week waarin leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs, de onderbouw en bovenbouw van het voortgezet onderwijs, ouders en docenten enthousiast worden gemaakt voor werken en leren in de techniek en technologie.

Wil jij als bedrijf ook je steentje bijdragen in het interesseren van jongeren voor techniek? Je kunt een bijdrage leveren aan deze week in de vorm van sponsoring, gastlessen, bedrijfsbezoeken en/of workshops. Meer informatie is op te vragen bij dionne.ruurda@techport.nl.

Hoe geef ik een goede techniek workshop? Leer het tijdens de Techport Technologieweek.

Op donderdag 15 september van 14.00 tot 16.30 uur organiseert Jetnet/Technet een workshop voor decanen, docenten, LOB-begeleiders en vertegenwoordigers van bedrijven die tijdens Tech Your Talent en Smart Maintenance Day een workshop/gastles geven op locatie of scholieren ontvangen voor een bedrijfsbezoek.

De deelnemers worden getraind in het vertellen van ‘een goed verhaal’ over het eigen bedrijf dat jongeren inspireert. Daarnaast wordt samen gekeken welke doe-activiteit hier goed bij past en hoe de voorbereiding op school kan worden aangepakt.

Aanmelden kan hier >