Bouwplaatsregistratie: het moet, maar wat een gedoe!

Dat is een vaak gehoorde opmerking als klanten nog niet met Bouwplaats Check-in hebben gewerkt. Registratie voor de WKA, voorkomen dat er illegalen op de bouw komen, zorgen dat iedereen de juiste veiligheidsinstructies krijgt; het is allemaal veel werk, dat vaak even tussendoor gedaan moet worden. En als je het niet goed doet, heb je zo een dikke boete aan je broek!


Met Bouwplaats Check-in van BouWatch, een van de grootste registratiesystemen binnen de bouw, zorgen wij ervoor dat de verplichte controles en registraties zo eenvoudig mogelijk worden geregeld, terwijl je wel voldoet aan de wet.

Gebruikers geven aan dat ze blij zijn dat er eindelijk een systeem is dat hen het leven makkelijker maakt en dat ook goed door een uitvoerder gebruikt kan worden. Duidelijke software, eenvoudig te bedienen en eventueel uit te breiden met tourniquets en/of QR-codes om de aanwezigheid te registreren. Voor elk bouwproject hebben wij de juiste oplossing of het nu gaat om de software of de hardware. Moet er ook een slagboom of cameramast bij? Geen probleem: BouWatch heeft het.

Bent je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw project? Neem contact op met een van onze adviseurs.