Bezoekersinformatie

Vision, Robotics & Motion is dé vakbeurs in de Benelux op het gebied van het automatiseren van productieprocessen. Verkent u nog maar de mogelijkheden, bent u al toepasser van een automatiseringsoplossing of bent u integrator van componenten? Tijdens Vision, Robotics & Motion vindt u laatste ontwikkelingen en ontdekt u welke mogelijkheden de nieuwste technologieën u bieden. Internationale sprekers en exposanten delen de laatste ontwikkelingen rondom machineveiligheid, cobots, 3D-vision, motion control, multi-spectrale camera’s, visualisatie en virtualisatie, automatisering, energiebesparing, predictive maintenance, big data en het industrial internet of things.

Vision, Robotics & Motion: efficienter produceren dankzij slimme automatisering

De maakindustrie staat altijd voor de uitdaging om efficiënter te produceren. Automatisering van de productie is hierin een onmisbaar onderdeel. Maar, hoe combineert u een steeds hogere mate van automatisering met flexibiliteit in het productieproces? Wanneer het automatiseringsvraagstuk gezien wordt als onderdeel van het gehele productieproces waarin dit plaatsvindt, is een integrale oplossing nodig met een multidisciplinair karakter. Maar ook de kleinere, flexibelere toepassingen maken hun opmars en verlagen de drempel voor nieuwkomers. Ontmoet tijdens Vision, Robotics & Motion de experts die u hierbij kunnen helpen. 

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

De ontwikkelingen gaan razendsnel en het wordt steeds eenvoudiger om robots in te zetten om productieprocessen te automatiseren. Niet alleen kunnen robots moeiteloos zware en repetitieve klussen doen; ze zorgen ook nog voor een constante kwaliteit in de uitvoering. De nieuwste vision technieken helpen bij kwaliteitscontrole en met slimme motion control bespaart u op doorlooptijd en energiekosten. Door de toenemende mate van flexibiliteit en eenvoudige aansturing is de terugverdientijd kort en wordt de inzetbaarheid verbreed. Wilt u meer weten over wat productieautomatisering kan doen binnen uw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden op Vision, Robotics & Motion!

Codewoord integratie 

Industry 4.0 of smart industry is de naam voor steeds beter geïntegreerde industriële systemen. Deze verbeterde connectiviteit en sterkere interactie met andere systemen en andere spelers in de keten is een hele omschakeling.  Eindgebruikers stellen steeds hogere eisen aan automatiseringsoplossingen. Die moeten flexibeler zijn, naadloos passen binnen het gehele productieproces en aansluiten op toeleverancier en eindklant. Is uw bedrijf gereed voor een plaats in deze keten? Op Vision, Robotics & Motion komen deze onderwerpen uitgebreid aan bod en vindt u alle tools om toekomstbestendig te automatiseren.