BEZOEK DE VERNIEUWDE STAND VAN OPTIMUM GROUP – EMPACK ’S-HERTOGENBOSCH

Woensdag 8 & Donderdag 9 september zijn wij te vinden op de grootste verpakkingsbeurs van Nederland: #EMPACK2021. Bent u actief binnen de voedsel- of verpakkingsindustrie? Bezoek onze vernieuwde stand (1.F100) en ontdek ons uitgebreide portfolio aan duurzame etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.

Optimum Group

Optimum Group is een internationale groep drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket aan zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt. Met trots stellen wij onszelf aan u voor.

Optimum Group vindt en ontwikkelt dagelijks duurzame oplossingen voor de verpakkingsindustrie met een breed assortiment aan zelfklevende etiketten, linerless etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet- en meerlaagse etiketten, security etiketten, shrink sleeves, tapes en foliën. Met onze expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, supply chain management en een efficiënte verwerking in de productieomgeving kunnen wij onze klanten zo optimaal mogelijk bedienen.

Vind samen met ons de duurzame verpakkingsoplossing voor uw product

Ontdek ons groeiende assortiment aan duurzame verpakkings- en etiketoplossingen. Met de producten uit ons Optimum Green portfolio vindt u altijd een oplossing die past bij uw MVO-beleid. Samen werken we structureel aan een duurzame toekomst.

Van kleine tot grote oplages

Door de omvang van ons machinepark en diverse productielocaties kunnen wij alle oplages van zeer klein tot zeer groot concurrerend aanbieden. Met een gecombineerde verkooporganisatie en intensieve samenwerking tussen Optimum Group vestigingen in binnen- en buitenland kunnen wij snel en flexibel inspelen op de leveringsbehoeften van onze klanten. Persoonlijke aandacht is een speerpunt binnen onze organisatie.

Let’s Reconnect

Bent u benieuwd hoe ons uitgebreide portfolio aan duurzame etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen een bijdrage kan leveren aan het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen? Bezoek ons tijdens de EMPACK (stand 1F.100) en laat u inspireren.

Praktische informatie

Data: 8 & 9 September 2021

Openingstijden: 09:00 tot 17:00

Stand: 1F.100

Verzeker je van een bezoek en registreer

De inschrijvingen voor de Empack zijn geopend. Registratie vooraf is verplicht! Registreer voor bezoek via: https://bit.ly/2VUbmNe

“Together we change the future of labels and flexible packaging solutions”