Addverb Technologies

Addverb Technologies, wereldwijd actief in magazijnautomatisering en robotica, zal aanwezig zijn op Logistica (stand Hal 4, C056), de Nederlandse vakbeurs gespecialiseerd in material handling en intern transport. Deze vindt plaats van 8 tot 10 november 2022 in Utrecht, Nederland.

Addverb presenteert traditionele en flexibele automatisering, aangestuurd door een geavanceerde eigen software suite. Met een stand van 100m2 zal Addverb een werkende oplossing laten zien met een combinatie van verschillende robots. Mobiele systemen zoals Dynamo, een autonome mobiele robot metnatuurlijke navigatie, Veloce, een Robo shuttle die opslag en van kratten en dozen op meerdere niveaus mogelijk maakt, en Zippy, een ultrasnelle sorteerrobot, zullen in de demoruimte te zien zijn. Ook efficiënte opslag systemen zullen worden getoond, zoals Quadron, een shuttle systeem voor dozen/kratten shuttle en Multipro, een pallet-shuttle, evenals picking technologieën zoals Rapido, een pick-to-light oplossing. Verder zal het EMEA-team Addverb’s softwaresuite tonen en enkele boeiende klantcases presenteren tijdens keynote sessies. Logistica is een prachtige omgeving om Addverb’s mogelijkheden in zowel traditionele alsook flexibele geïntegreerde oplossingen te zien.

Addverb, opgericht in 2016, biedt een unieke combinatie van traditionele en mobiele logistieke automatisering. De expertise omvat IoT, robotica en logistieke advisering om een volledig op maat gemaakte oplossing te creëren voor elke individuele klant. Addverb heeft warehouse automation oplossingen geleverd aan verschillende klanten in bijvoorbeeld Retail, E-commerce, FMCG, Grocery en Apparel, zoals Unilever, Reliance, Flipkart, Amazon, PepsiCo, Coca-Cola, en meer.