Kom samen tijdens ESEF Maakindustrie!

ESEF Maakindustrie is de meest toonaangevende vakbeurs voor succesvolle, duurzame en innovatieve maakoplossingen. Hier haal je jouw kennis op tijdens inhoudelijke sessies, workshops en activiteiten. Van 12 t/m 15 maart 2024 bij Jaarbeurs, Utrecht.

Ontdek succesvolle oplossingen

ESEF Maakindustrie is het grootste en belangrijkste evenement in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. De beurs geeft jou de handvatten om de volgende stap te kunnen zetten in jouw productieproces!

What’s in it for you?

  • Ontdek een wereld aan nieuwe technologieën
  • Verkrijg waardevolle inzichten via seminars en branche-experts
  • Ontdek potentiële samenwerkingen met andere organisaties
  • Laat je inspireren tot innovaties binnen jouw bedrijf
  • Bereid je voor op een duurzame toekomst
  • Leg contact met professionals en experts

Een sector om trots op te zijn

De Maakindustrie is een sector om trots op te zijn; er wordt ontwikkeld, gemaakt, geïnnoveerd en dat zorgt voor werkgelegenheid, innovatiekracht en stabiliteit.

ESEF Maakindustrie laat dit proces zien; menskracht en innovatie komen samen om gezamenlijk uitdagingen op te lossen. Maar het is van groot belang om voorop te lopen om een slimme, flexibele en efficïente sector te blijven. Op ESEF Maakindustrie komt de sector samen om met elkaar te investeren in ontwikkelingen om toekomstige economische groei, werkgelegenheid en een moderne duurzame industrie te realiseren.

Dé ontmoetingsplaats waar je écht wijzer wordt

ESEF is een inspirerende en dynamische omgeving waar kennis delen 2 kanten op gaat. Ontmoet, netwerk, doe praktische kennis op en deel jouw expertise met vakgenoten. ESEF Maakindustrie is een plek waar je écht wijzer wordt. Heldere taal en hands-on tips.