Eerste sprekers Maintenance NEXT bekend

Maintenance NEXT biedt naast de beursvloer ook een sterk inhoudelijk programma, waarin het verwerven en delen van kennis centraal staan. Tijdens de beurs worden er gedurende drie dagen inspirerende lezingen en workshops gegeven in het kennistheater. Alle kennissessies zijn gericht op belangrijke onderwerpen binnen de industrie: Asset Performance Management, Human Factor, Sustainability, Smart Industry en Safety. Hieronder alvast een voorproefje van het programma met de eerste twee sprekers!


Karen de Lathouder – CEO bp Nederland

In de komende 30 jaar zal de industrie volledig klimaatneutraal moeten worden. Een enorme uitdaging waar veel voor nodig is, onder andere efficiency, digitalisering en circulariteit. Deze inspanningen moeten leiden tot futureproof industrie met minimale veiligheidsrisico’s en milieu-impact, minimaal gebruik van grond- en brandstoffen en dit alles tegen een betaalbare, concurrerende prijs. In haar verhaal gaat De Lathouder graag in op deze ontwikkelingen en hoe de maintenance discipline kan bijdragen aan deze transitie.

 

Roy op het Veld – Freelance journalist, auteur, spreker

Op het Veld schetst aan de hand van een serie iconische foto’s de belangrijkste geopolitieke gebeurtenissen sinds de Tweede Wereldoorlog, zoals het uiteenvallen van de Sovjet Unie en de opkomst van China als supermacht. Met de oorlog in Oekraïne wil Poetin de oude glorie van Groot-Rusland herstellen, maar hij veroorzaakt er niet alleen een energiecrisis mee, hij zet ook de geopolitieke machtsverhoudingen met de VS, Europa en China onder hoogspanning. Wat zijn daarvan de gevolgen voor de Europese economie en industrie?

Meer informatie over Maintenance NEXT kunt u vinden op onze website. Een bezoek aan Maintenance NEXT is gratis. Via onderstaande afbeelding of onze website kunt u zich vooraf registreren.