Is veilig werken maakbaar?

Veiligheid op papier is abstract en maakbaar. Maar hoe zit dat op de werkvloer? Het stimuleren en verwezenlijken ervan vraagt om gezamenlijke inspanningen van management en medewerkers. Veilig werken werpt zijn vruchten af als je het grotere plaatje bekijkt, je eigen omgeving beter leert kennen en kritischer bent.

Om veilig werken te sturen en te monitoren zijn regie, inzicht en overzicht nodig. Zenya, dé software voor veiligheids- en kwaliteitsmanagement, maakt in één oogopslag duidelijk waar je staat en hoe je veiligheid op de werkvloer kunt verbeteren. Het zorgt faciliteert bijvoorbeeld in het vastleggen van gemaakte afspraken, de registratie van meldingen en incidenten of de handhaving van communicatieprotocollen. Ook biedt Zenya de mogelijkheid tot kennisdeling en het inbrengen van verbeter ideeën. Kortom: samen zorg je voor de maakbaarheid van veiligheid op de werkvloer.

Benieuwd wat Zenya voor jouw organisatie kan betekenen? We gaan graag met jou in gesprek. Bezoek 30 juni 2022 onze stand (nr.40) op het jaarcongres Industriële Veiligheid in ‘s-Hertogenbosch.